Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

A ty oči dál se dívají...

A ty oči dál se dívají...

Oči se smutně dívají
nedožití krásné
NÉ né a stokrát né
Svou všednost nedovedu
ukrytí v krásnu
Né Lhát Nesvedu
Květinu té smutku
rád zvednu
Mlčí ráno...pln bláznů
šeptají spletené v náručí
Květinové dítě
Zestárlo
S Hendrixovi kytarou
a s Joplinkou
Duhu zasáhlo
Slunce rozestřelo sítě
vzpomínky se míjejí
Zpivájí
A Ty očí dál se Dívají.
Publikoval(a): radek oslov, 6.1.2019
Přečteno (58x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 16:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti