Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozbitá sklenka

Rozbitá sklenka

Problém sklenky
ta nechuť dna
stejná jak život
opojná

snad ještě lok,
ten opravdu poslední
vykreslí to, co
všichni nám vyčetli

na dosah ruky,
poslední záchvěvy vědomí
a nemůžem´ říct,
že jsme to nechtěli

na chvíli odstřihnout
přijímač od zdroje
sklenku či život,
a nebo oboje

rozbít
Publikoval(a): Formis, 5.1.2019
Přečteno (132x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., donne, Bezhlavý rytíř, Klarineb, gogol, Mirastus, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 10:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti