Sonáta pro večerní sníh
Sonáta pro večerní sníh
Dnes večer mám
jen hvězdy a sníh
na konečcích prstů
Roztančená
ve svitu pouličních lamp
A hvězdy a sníh
ve vlasech
a v ulicích
rozpráším svobodu
jak dým
Protože dnes večer
mám v očích a na rtech
jen hvězdy a sníh
a na dlaních
měsíční svit
Publikoval(a):
glacier, 3.1.2019