Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Počkám ...

Počkám ...

Žádnou nemam... Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Tak nějak to vypadá když je zrovna zadaná...

Já na tebe mohu čekat
Dlouze dlouze a pořád věrně
I po nocích nemusím spat
Rok či dva či život, si řekni...

Nechť všechny stránky kalendáře opadnou,
jako listva v sadech.
Jen vědět, že to není marné
Že i pro tebe to něco znamená.

Já půjdu klidně za tebou až do konce,
Já zvládnu vše co cesta mi přichysta.
Nemám v povaze zůstat stát uprostřed,
A nezůstanu, tím si buď jista.

Přejdu přes řeky, lesy, hory,
Nebudu nic ti vyčítat.
Jen vědět, že to nebude zbytečné,
Že ve finále nebudu sám tam stát.

Klidně dám tobě vše co mám,
Vše co kdy já v životě získám.
Všechen žal tvůj, smutek a pláč,
Převezmu na sebe a budu si hvízdat...

Není to snadné, nevzdam se však
Není to lehké, s tím počítám.
Nebudu říkat, že láska je zla,
Jen vědět, že je vzájemná...
Publikoval(a): Žádnou nemam..., 30.12.2018
Přečteno (270x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: michaela07

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 07:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti