Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Růže a mráz

Růže a mráz

Růži,ach
zničil mrazu tah

Láme vášnivé květy
zničeny jsou krásné světy
jenž vtisklé v růži byly

Proč
ptá se paní
v mrznoucí sukni
červené
nyní ničené

Ale v létě zase
objeví se ve své kráse
Kráse sobě vlastní
trny ji ubrání
Publikoval(a): kopretina7777, 29.12.2018
Přečteno (368x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti