Šílím a blázním
Šílím a blázním
Anotace: trochu deprimující !! doufám že ten koho se to týká to číst nebude :)))
Nejde mi to, neumím básnit,
možná jen šílet a bláznit.
Šílím z toho, že tě neuvidím
a ve tvém srdci marně bloudím.
Šílím z toho, že tě ztrácím
a do zoufalé samoty se vracím.
Šílím z toho, že dělám chyby
a nechci ti nalhávat už žádné sliby.
Šílím z toho, že si tě nezasloužím,
už se vidím, jak se sama životem ploužím.
Začínám bláznit?Je to tím snem?
Vždyť naše láska graduje každým dnem.
Publikoval(a):
Fender Annie May, 24.2.2011