Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pohádka

Pohádka

Touha po životu jako z pohádky,
bez starostí bez hádky,
s láskou sladkou jak perníkové srdce,
rozhodovat se jasně a prudce.

Jemné náznaky silného citu,
vše tak perfektní,
toho překrásného pocitu,
když se dojem nemění.

To kouzlo v poznání,
vše je tak nejasné,
dychtivě doufáš,
v pohádky překrásné.

Že láska je pravá a vše půjde hladce,
růžové brýle magického příběhu si nasadíš.
Bez jediné bolesti od prokletého zrádce,
mu veškerá svá tajemství prozradíš.

Život tak lehký a složitý zároveň,
už mě netrap a na všechno zapomeň.
Jsem jen snílek s touhou po poznání,
víra v lásku, radost a uznání.
Publikoval(a): PoetaX24, 22.12.2018
Přečteno (270x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Brenny, a1ička, gogol, Bukowski jun., slunečnice69, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 01:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti