Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Doba

Doba

Sedím sám, sedím ve vlak
Koukám ven, nebe je bez mraků
Ačkoliv napadl sníh
děti už nejezdí na saních

Degenerace se stále prohlubuje
Mé myšlenky na temnou budoucnost utvrzuje
Dříve se sbírali autíčka a četli knihy
Dnes děti koukají na youtubery

Otázkou je jakou stopu to v nás zanechá
Co od toho lidstvo čeká?
Publikoval(a): Bukowski jun., 19.12.2018
Přečteno (210x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: romeo422, pomp3je, Bezhlavý rytíř, Lindos, Makaveli, Adminak, Mirastus

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 13:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti