**V králíkárně
**V králíkárně
Anotace: ..i králík vidí že je zima....nebo ne? :-)
~~~~~~~~~~
V králíkárně králíci
koukají se po očku
asi jim je trochu zima
i když chodí v kožíšku.
Žije tam i malý králík
dnes mu domů došel balík,
provázkem je převázaný
a adresou nadepsaný.
Co asi máš v balíčku
ty můj malý králíčku,
kdo ti balík posílá?
To se táta králík ptá.
A tak si náš králíček
rozbalil ten balíček,
balíček je od babičky
upletla mu rukavičky.
Tlapky v zimě nestudí
ty rukavičky zahřejí
na ouška máš beranici
můžeš běhat v metelici.
Děkuji ti,babičko,
až vysvitne sluníčko
tak donesu ti za balíček
velkou kytku pampelišek.
Ta babičku potěší
než ji tu kytku zbaští
ten králíček k večeři...
~~~~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 17.12.2018