Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Opět šťastný

Opět šťastný

blackhenry Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Nepíšu již, protože šťastný jsem, nyní opět je krásný každý den.

Vše je v pořádku, zdravější než dřív,
cítím se lépe, na rtech mám jen smích.
Potkal jsem totiž andílka, díky bohu,
teď jsem šťastný, po dlouhé době mohu.
I když stín minulosti mate mě sem tam,
tak já teď na srdce a rozum raději dám.
Vše je v pohodě, asi tak to má konečně být,
nyní mám asi vše, co jsem kdy chtěl mít.
Publikoval(a): blackhenry, 24.2.2011
Přečteno (743x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, H.I.L., koala-pancake, donne

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 10:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti