Myšlenka
Myšlenka
Směji se, ale roním slzy smutku,
tvář bez výrazu téměř ztracená,
zlost je jen převlek kápě nasazená,
uvnitř zlomená však plná naděje.
Hudba je skrýš,
štětec zas svoboda pokud se zamyslíš.
Slova zapeklitých vět nejšťastnější dny,
čas toť továrna na nesplněné sny.
Tisíce papírů vypsaných slok,
zapisují každý pohyb každý vody tok.
Proč hledám co nalézt nelze?
Budoucnost je jen další konečná verze.
Publikoval(a):
PoetaX24, 16.12.2018