Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska

Láska

Bukowski jun. Básně » o Lásce

Anotace: nebuď blbej.

Láska

Šel jsem tak po světě, našel jsem lásku.
Láska ta smyslů zbaví tě, jak kdyby přes oči měl by si pásku.
Věc je to záhadná, avšak stále nepochopená.
Věc jež je oblíbená, ale i nenáviděná.

O ní musíš pečovat, jak to jen jde.
Pokud nepečujete oba dva, stejně odejde.
Ona je proměnlivá, musíš přizpůsobit se.
Přizpůsobit musíte se oba, jinak spálíte se.

Láska je složitá, na ní je věda krátká.
K lásce nikdy nepatří žádná zadní vrátka.
O lásku pečuj a vrátek se zbav.
Jen jednu cestu udržuj, ostatními záletníky se jen bav.

Jen jednu cestu udržovat, to chce mít koule.
Pokud jsi charakter, neodradí tě na čele boule.
Boule proto, že láska ne jednou dá ti přes hubu.
Tak to pořád nevzdávej a nebuď jen jeden z davu.
Publikoval(a): Bukowski jun., 15.12.2018
Přečteno (304x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: pomp3je, romeo422

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 18:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti