Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bordel v hlavě

Bordel v hlavě

Bukowski jun. Básně » o Životě

Anotace: Smetiště myšlenek...

Bordel v hlavě

V hlavě mám zmatek
dívky motají mi hlavu
jak si v ní mám udělat pořádek?
nepříjdu si jako jeden z davu

flaška je už prázdná
pivo je jak božská ambróze
má hlava myšlenek plná
patří to snad k mé povaze?

můj osud bude zpečetěn
dnes však ne
jednou budu pohřben
avšak dnes tu jsem ne?
Publikoval(a): Bukowski jun., 14.12.2018
Přečteno (218x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: pomp3je, romeo422, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 05:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 10 stránek.
roboti