Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zimní čas

Zimní čas

Opět nastává zimní čas
příroda je plná krás
vše je čisté, jasně bílé
zasněžené – oku milé.

A ta pole – zvláště stráně
plné lyží, bobů, také sáně
kde však málo sněhu je
uměle se sněhuje.

Děti mají radost velkou,
že jsou venku, méně s telkou
už i mobil odkládají
z pohybu tak radost mají.

U kamen se staří hřejí
na své mládí ódy pějí
známé písně pobrukují
z okna zimu pozorují.
Publikoval(a): děda včela, 14.12.2018
Přečteno (581x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Alena Gondeková, Lindos, ProstěLu, Bukowski jun., gogol, Květka Š., Marcone, Mirastus, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 03:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti