**Bačkory...
**Bačkory...
~~
Mrznou mu nohy,ruce i nos
nenašel bačkory a tak je bos
ztratil i čepici tu s bambulí
nesměje se,trochu si zabulí.
Rád by ses posadil u kamen?
To by byl s tebou brzy amen
ty jsi jak ze sněhu uplácaný
teplo je pro tebe zakázaný.
Já nejsem sněhulák má milá
ty jsi se tak trochu zbláznila
mrznou mi nohy,nemám boty
čepice zůstala tam za vraty.
To já jsem tvůj anděl strážný
a někdy nejsem dosti vážný
já mám rád tebe i legraci
rád chodím jenom tak ulicí.
Sedneme si spolu na lavičku
a ty mi zazpíváš tu písničku
o lásce o štěstí a o dětech
které nám vyrostou v bílých
květech...
myslíš že to má své výhody?
--------------------------
----------------
Publikoval(a):
Květka Š., 11.12.2018