Ranní rosou
Ranní rosou
Anotace: Píseň https://youtu.be/wkcQkA07HUE
V ranní rose, slunce se odráží
a jako démanty je ranní rosa
než slunce vysuší, projdi se bosa
a tráva pohladí tvé krásné nohy
chtěl bych jen na chvíli být ranní rosou
lásko má
Lásko kde jsi? Málo tě já mám
já chtěl bych větrem být, hladit tvé tváře
a vůní vlasů tvých, cítit neustále
snad jednou uvěříš, žes mojí láskou
jen vedle tebe být, třeba i rosou
lásko má
Pod rouchem noci, o tobě sním
proměním sebe sám v stříbrnou lunu
do oken k tobě dám měsíční stuhu
sestoupím po hvězdách, k tobě se snížím
políbím tvoji tvář a pak zas zmizím
lásko má
Publikoval(a):
Roleslav, 11.12.2018