Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ona

Ona

Bukowski jun. Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Každý se někdy pleteme..

Ona nejmenovaná

Neustále mě něčím udivuje
Zprvu se zdála tak obyčejná
Přišla mi jak každá jiná
Pořád se ze tmy objevuje
Nyní se snažím vidět její rysy
Byl jsem tak slepý
Jak kdyby mou hlavu pohltily krysy
Jsem nyní rudý

Rudý jsem proto že mě zalil stud
Proč jen tak rychle docházím k závěrům?
Je to pud
Snad dnešek mi bude ponaučením k dalším zítřkům
Třeba ona bude inspirací mou
Dokud mé orgány neselžou
Publikoval(a): Bukowski jun., 8.12.2018
Přečteno (556x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Adminak, PoetaX24, pomp3je, romeo422, Makaveli, gogol

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 05:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 36 stránek.
roboti