Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Políbení

Políbení

Roleslav Básně » o Lásce

Anotace: Píseň https://youtu.be/fTVQAsNnMGo

Dám svou mysl spát
srdce si to žádá
dál slunce bude hřát
i když se z mraky hádá
sám ti zkouším psát
na tvou kůži dát
něžné políbení

Svíčku sfouknout smíš
postel není prázdná
jsi teď mnohem blíž
noc je příliš krátká
sám ti zkouším psát
na tvou kůži dát
něžné políbení

Jsme jak v nebesích
duše tam nestrádá
v něžné obětí
tělo se neovládá
sám ti zkouším psát
na tvou kůži dát
něžné políbení
Publikoval(a): Roleslav, 8.12.2018
Přečteno (206x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 05:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti