Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bolest

Bolest

Bukowski jun. Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Ruku v ruce se mnou prochazí životem...

Bolest

ta jenž mě bude provázet v mládí
ta jenž lemuje mou cestu
ta jenž mě bude provázet ve stáří
ta jenž navléká mi neprůstřelnou vestu
ta jenž se zradou jde ruku v ruce
ta jenž obsazuje mé srdce

přichází ke mne s přáteli
zůstává ve mě hluboko
přichází ke mě se vztahy
navenek jako štěstí tváří se na oko
zapustila ve mne kořeny
kéž by ji sežehly plameny
Publikoval(a): Bukowski jun., 7.12.2018
Přečteno (304x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: pomp3je, romeo422, gogol, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 01:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 3 stránek.
roboti