Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zvony se rozezní

Zvony se rozezní

Roleslav Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: Píseň https://youtu.be/fzu8kBRn-40

Sním o Vánocích, že jako dřív
budeme všichni spolu
kéž smích Vánoční se rozezní
u každého stolu
ať strom se rozvoní
a svíčky zahoří
ať koledy tu zní
už je čas Vánoční

Sníh pokrývá zem a já cítím
vůni svařeného vína
mám o Vánocích, jedno přání
že nikdo nebude sám
ať zvony se rozezní
a svíčky zahoří
ať koledy tu zní
už je čas Vánoční

Už se blíží den, kdy pod jmelím
políbím tě lásko
a jdem na půlnoční do kostela
zpívat pro Jezulátko
ať děti zpívají
a svíčky zahoří
ať koledy tu zní
už je čas Vánoční

U Vánočního stromu
se všichni radují
znovu za rok, ať jsme spolu
a ne jen o Vánocích
Publikoval(a): Roleslav, 7.12.2018
Přečteno (252x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, děda včela, gogol, Mirastus, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 22:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti