Pod víčky
Pod víčky
Pod víčky
Pod víčky ukrytou bolest mám.
V slzavém údolí mé místo jest
lotosoví květ po mých slzách
rozkvet.
Pod víčky ukrývám svůj stesk,
bolest i přání.Duše naříká
srdce je zmatené.S pod víček
koulí se slzy jak perly veliké.
V slzavém údolí své místo mám
vůně z lotosů mě hýčká.Mé slzy
se v perly mění na nit je navlékám.
Pod víčky ukrývám bolest,stesk
a přání,co ve skutečnost se
mění jen v mých snech.
Pod víčky mám ukryté mnohé
tak se podívej do očích mých
a skus v nich číst.
Publikoval(a):
slunečnice69, 3.12.2018