Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pastis z Paříže

Pastis z Paříže

Marcone Básně » o Lidech

Anotace: hloubka závislosti v několika rovinách vědění. Od nezávislosti k závislosti.

jak lvové bijeme do kříže
než dorazí pastis z Paříže
chlast není problém pakliže
ožralí blijeme do spíže

jak uvedeno bude níže
voda vodku nepřelíže,
a ta blbá závislost ví že
tohle vyřeší jen mříže

prostě se baví

jsem pro ni ten pravý
co bez skleničky nepozdraví
a s ní jen tupě kraví
mátožina bez pohlaví

ty dojezdy jsou takové
v třesu když víčko kovové
šroubuješ a těšíš se jen
tomuhle koníčku zapálen.

"Střízlivosti fuj, jsi sprostý slovo"
do doby, než se vyprostíš
bez ohledu na hodinu, den, lidi...
Publikoval(a): Marcone, 3.12.2018
Přečteno (126x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., ProstěLu, Makaveli, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 22:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti