Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Příchod paní zimy

Příchod paní zimy

Henriette Básně » ?nezařazené?

Anotace: ...nezkazí mi rýmy.

Už první přízemní mrazíky
zpupně se cítí být v právu,
poslední prokřehlá růžička
únavou sklonila hlavu.
Dávno už tažné perutě
frnkly nám za mořem na jih,
nezbývá, nežli si mrzutě
popíjet studený kalich.
Stromy, ač téměř bez fraku,
moudré jsou bez rozdílu,
nedbajíc časného soumraku
pošlou nám z větvoví sílu.
Publikoval(a): Henriette, 30.11.2018
Přečteno (77x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Lindos, Klarineb, slunečnice69, Mirastus, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti