samota
samota
Nechci stát v temnotě,
nechci být sama!
Nechci být pomlkou notě,
nebo být piková dáma!
A když se rozhlédnu kolem,
vidím jen samou prázdnotu!
Má duše se naplní bolem!
Nevím jak vystihnout tu samotu!!
Publikoval(a):
Fender Annie May, 22.2.2011