Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Jako taková mlsná Múza

**Jako taková mlsná Múza

Květka Š. Básně » Srandovní

Anotace: ..no jasně i já...tudle okolo mne lítala a trochu pozorovala.

~~~~~~~~~
Mám ráda řízek
květák i pralinky
kolínka s rajskou
smažené brambůrky
jahody i pomelo
kadlátka a hrušky
hříbky žampióny
ořechy oříšky.

Mám ráda básnění
štěstí a také radost
víly,skřítky,trpaslíky
dobré slovo,laskavost
a citronovou zmrzlinu
z jahod marmeládu
kyselé bonbóny
a hořkou čokoládu.

A ještě jaro
léto,podzim a zimu
i když ruce zebou
kašlu a mám rýmu,
mám ráda vánoce
ozdoby,cukroví
a vůbec mi nevadí
když čtyřiadvacátého
není všechno hotový.

Třeba i vám zachutná
nějaký ten pamlsek
některý je také
na různé bolístky lék
a když nepomůže
tak aspoň neuškodí
proto si dopřejte
to,co vám se nejvíc hodí...

~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 26.11.2018
Přečteno (209x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 12:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti