Sochy ledové
Sochy ledové
Oba od jinovatky
nevěděli jak zpátky
Srdce rampouchem probodnutá
V ledu ztracená
A ledu cena
je udělena
Ve studené kráse
život
jako sirka
zhasne
Po chvíli sochy
ledové
čiré a překrásné
neživé
Publikoval(a):
kopretina7777, 22.11.2018