Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ze smutných kapek...

Ze smutných kapek...

Marie Bernadeta Básně » Láska ... zklamání

Anotace: a do dlaní mi padá smutek...

Ze smutných kapek...


Ze smutných kapek studených
se louže všude slívají
a do dlaní mi padá smutek
a celé tělo ochlazuje,
když padá na zemi.

Jen mezi mosty padacími
se sklání moje rýmy
a k tobě nocí plynou němé,
když pláče tvoje země,
z nebe na mne pohlédni
a ruce k prosbě pozvedni!
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 19.11.2018
Přečteno (154x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti