Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska pihovatá

Láska pihovatá

Psavec Básně » o Lásce

Anotace: Pihovaté divky odhoďte mindráky.

Mladá dívka pihovatá,
za miláčkem večer chvátá,
políbená od sluníčka,
přítulná je jak kočička.

Šero dobře pihy skrývá,
něžně se však chlapec dívá,
tvoje pihy moc ti sluší,
opravdu mě milá vzruší.

Jenom hloupým pihy vadí,
my se ale máme rádi,
proto zítra při sluníčku,
před všemi ti dám hubičku.
Publikoval(a): Psavec, 18.11.2018
Přečteno (97x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Bezhlavý rytíř, Valentin Pontifex, Castly-Roman Propper, Gaia., Lindos, děda včela, gogol, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 15:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti