Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rudé šípky

Rudé šípky

Rudé šípky...

Holé stromy už listy odevzdaly větru
ten oblékl polím pestrobarevné šaty
podzim si šetří déšť ve svém vědru
země a listí se ladí do odstínů zlatých

Kdepak se ztratily sytě rudé šípky?
Kampak zmizela ta červeň ze strání?
Orvané stromy češe v krvi hřeben řídký
v nahých korunách se vítr prohání

růženec ze šípků na šňůrce z trávy
omotám kolem zápěstí s přáním
kéž jsou šťastny všechny bytosti
a v našich srdcích je méně bolesti...
Publikoval(a): Klarineb, 17.11.2018
Přečteno (312x)
Tipy (19) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Bezhlavý rytíř, Lipová, Gaia., Makaveli, děda včela, slunečnice69, Marcone, gogol, Lindos
ikonkaKomentáře (10)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti