Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

To vítr zas seje zlobu....

To vítr zas seje zlobu....

To vítr zas seje zlobu
Vzpominku na tebe
Jenž předběhls dobu
zázrak co dneska zebe
Sametová Volnost
co ve mně krvácí
možná se dnes říká:
Tak už dost
Ten podzim se dnes navrácí
Jaká je ale minulost
To karta se obraci....
Jen věřit tomu
Obrácení stínu
Kde jsou ty Pravdy?
Kde jsou ty lásky?
Dnes možná sejmeme Masky.
Publikoval(a): radek oslov, 17.11.2018
Přečteno (29x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., gogol, Klarineb

Spodek

Stránka generována 27.4.2024 06:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti