Můj dřevěný penál
Můj dřevěný penál
Anotace: Píseň https://youtu.be/AKtoSNbMyro
Schladlo tělo, to se stává
aspoň mě nebolí hlava
na pitevním nerez stole
řezal furt doktor do mě
Můj dřevěný penál
o něj jsem já nestál
můj dřevěný penál
však nikomu ho prostě nedám
Po ledové dlouhé lázni
lehátko mám konečně krásný
ležím v božském kostele
přál bych si jít do nebe
Zavřeli pak rakvi víko
náhle bylo všude ticho
temná noc vše zakrývá
moje tvář se neusmívá
Pod zemí se krčím v rakvi
nad hrobem slyším jen kavky
do hlíny se tělo vpíjí
byl jsem krásný, teď jsem shnilí
Publikoval(a):
Roleslav, 11.11.2018