**Modrojasné nebe
**Modrojasné nebe
Anotace: ..jen tak zvolna..
~~~~~~~~
Nebe někdy bývá
celé modrojasné
potom až k večeru
nám den trochu hasne
a v dáli na horách
dnes trochu nasněžilo
jen tady v údolí
lilo a lilo.
Ve vyhřáté chaloupce
teď každý bude rád
a kdo se venku zdrží?
Bude v chladnu stát?
Ať na dveře zaťuká
poprosí o přístřeší
při čaji se ohřeje
a venku chladně
prší,prší
a prší…
~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 10.11.2018