Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsi můj strážný anděl

Jsi můj strážný anděl

Roleslav Básně » o Lásce

Anotace: Píseňhttps://youtu.be/I_L9To8ROpE

Už nemusím se vracet v čase
už mám svého anděla
když políbil jsem tě já na rty
snad ses trochu styděla
ty jsi světlem mého srdce
jsi můj strážný anděl

Já volám:

Jsi můj strážný anděl
co nenechá mě padnout
celý svět se zachvěl
když mohl jsem se dotknout

Podlehl jsem tvojí kráse
tvoji vůní znám
pokaždé, když zavřu oči
stále tě vídám
ty jsi středem mého bytí
jsi můj strážný anděl

Já volám:

Jsi můj strážný anděl
co nenechá mě padnout
celý svět se zachvěl
když mohl jsem se dotknout
Publikoval(a): Roleslav, 9.11.2018
Přečteno (156x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, gogol, Makaveli, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti