Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Skvělá přítelkyně

Skvělá přítelkyně

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Některé přítelkyně se dost prodraží.

Jirka chová malé psíky,
také sbírá trpaslíky,
v albu též má známky cenné,
velká suma v cizí měně.

Zlaté mince on si hlídá,
jen s děvčaty je to bída,
moc ho svádí vnady Hanky,
pomalu mu mizí známky. ´

Jeho plány teď se mění,
v lůžku nad ni žádná není,
ta ho škube, jak to říci,
zbyli mu jen trpaslíci.
Publikoval(a): Psavec, 9.11.2018
Přečteno (106x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., gogol, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 11:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti