Je to jak to je!
Je to jak to je!
Anotace: nevím co k tomu říct ani se mi nechce :)
Někdy mě překvapuje jeho chování.
Někdy mile, někdy mi hrůzu nahání.
Mám ho ráda, i když ho nenávidím.
Ody et amo!Někdy ho ráda vidím!
Někdy mě pobaví,
často mě rozpláče.
Někdy mi vypráví,
jak bylo za "totáče".
Publikoval(a):
Fender Annie May, 22.2.2011