Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vina vína

Vina vína

Utápět žal ve sklence vína
čas nechat ztratit se v dýmu
utopit sám sebe ve sklence vína
a pak zalézt pod peřinu.

V noci blouzním, nemůžu spát
ve dne zas nemám důvod vstát
v noci utápím své žaly
ve dne obdivuji ty, co přec vstaly.

Opít své smysly
dostat svět z mysli
utopit žal ve sklence vína
a stejně...
Je to moje vina.
Publikoval(a): Jera_lu, 7.11.2018
Přečteno (96x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Ve Ve, Makaveli, Lipová, Roleslav, gogol

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 02:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti