Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Moře

Moře

Roleslav Básně » ?nezařazené?

Anotace: Píseň https://youtu.be/ULRIpkFOkc4

Moře už není jako to zrcadlo
plout po vodě, co je to napadlo
pro lásku boží, zvedaj se vlny
obraz přírody hrůzy plný
zvedaj se vlny, bílé jsou peřeje
každému na lodi umírá naděje
ženou se na loď jako stádo koní
už jim vážně hrana zvoní

Pláčou na břehu
ženy Boha zvou
ale zázrak ten vůbec nepřichází

Moře už je znovu klidné
na břehu ženy, tváře smutné
moře si vzalo svou krutou daň
Publikoval(a): Roleslav, 7.11.2018
Přečteno (57x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Lipová, gogol

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 21:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti