Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

stesk

stesk

Fender Annie May Básně » o Lásce

Anotace: to už je moc moc dávno

Stýská se mi,
ani nevíš jak!
Ty jsi obklopen kráskami
a mě si necháváš na pak!
Pak znamená nikdy,
což mě dosti rmoutí.
Nechci se ptát kdy,
zahodíš svou masku z proutí!
Doufám, že už brzo
vydržet se to nedá!
Snad žádná holka nazrzavo,
se u tebe nehledá!
Stýská se mi,
moc a moc!!!
Po tom klukovi,
co ho ve dne zahalila noc!
On byl jako temný rytíř,
co v záři měsíční šel!
Zatím co je to hlupák
co každou mou myšlenku završel!
Stýská se mi víc a víc!
On však neopětuje vůbec nic!!
Publikoval(a): Fender Annie May, 21.2.2011
Přečteno (378x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti