Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji :)
8.11.2018 10:22 | DDousa
Krásná atmosféra...temné stíny, běloskvoucí tělo, tichá romantika hřbitovních náhrobků za svitu měsíce i mrtvý básník. Vše splývá do lehce gotického oparu. Vzrušující dílko.
ST
6.11.2018 20:46 | gogol
Moc pěkně zbásněné.
6.11.2018 16:20 | Gaia.