Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nič sa nestalo

Nič sa nestalo

Nič sa nestalo.
Nestalo sa nič.
Všetko je tak ako bolo.
Čas uteká okolo,
život spieva svoje sólo,
slnko v zime svieti sporo,
v lete vstáva veľmi skoro,
v jeseni šuchoce lístie,
nebo je čisté i hmlisté,
zjara kvitne strom i kvet.
A človek žije svoj svet.
Každý človek svoj.
Pokoj, nepokoj.

Zvoní zvon.
Umrel On, umrela Ona.
Zvon k zamysleniu volá.

Umrel človek.
No a?
Čo potom, že ktosi skoná.


Anna Vodičková
Publikoval(a): anna41, 4.11.2018
Přečteno (78x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Adminak

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 09:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti