Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hanka na houbách

Hanka na houbách

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: V lese číhá nebezpečí.

Na houby si Hanka vyšla,
do blízkého lesíka,
o poctivost tam však přišla,
nyní tiše naříká.

Zatracený křemenáči,
ty jsi pěkná houbička,
každý večer je mi k pláči,
nebyla jen hubička.

Na palouku hajný mladý.
něžná slůvka povídal,
o lásce mi dával rady,
překrásně se usmíval.

Zítra já si opět zajdu,
do našeho polesí,
hajného tam jistě najdu,
snad mé srdce utěší.
Publikoval(a): Psavec, 3.11.2018
Přečteno (96x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Klarineb, gogol, Gaia., Lipová, děda včela, Mirastus, Kytka62

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 21:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti