Oheň dohoří
Oheň dohoří
Anotace: Dnešní dušičková
Plamen zhasne,dohoří
Smutek
se probudí
život mají na ruby
ti
co zbyli
Řeči nevedou
zticha jsou
tíhu nesou
smrtelnou
napříč planetou
A ve vzpomínkách
usazuje se prach
Publikoval(a):
kopretina7777, 2.11.2018