Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Klaun...

**Klaun...

Květka Š. Básně » o Lidech

Anotace: **(:-)**

Ty jsi klaun?
****
Ty jsi vážně klaun?
Proč se tě vůbec ptám?
Vždyť nos máš jak bambuli
a boty veliký
brejle jak pro slona,
na červenobílém fráčku
o tři čísla větší
máš dva velké knoflíky
a z obrovské kapsy
ti bílé štěně čučí.
A na černém širáku
ti karafiát vadne,slzu uroníš
a tu kytku nebohou
k životu probudíš.
Máš i vodu v kyblíku
snad houpacího koně napojíš
Jo,byl to klaun.Pan Klaun…

že o jednu botu zakopneš
to se klaune nebojíš?
A my už pištíme…on nás polije
hlavu si schováme za mámu
z kyblíku však místo vody
padají barevné stuhy.
Všichni se smějí
a tleskají…
…oo…
ano,je to klaun
*******
Publikoval(a): Květka Š., 2.11.2018
Přečteno (104x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Gaia., gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti