Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Na plese...cože?

**Na plese...cože?

Květka Š. Básně » Srandovní

Anotace: ~~*~*~~(:-)

..(Cože?)..
Slavnostní ples
ten ples je dnes
..(Kde?)..
v tom velkém sále.
I pro pána krále.

..(Honem)..
Do róby sváteční
střevíčky taneční
..(A taky)..
náhrdelník na krčku
ze zlata pro kočku.

..(A dál?)..
To boa z činčily
půjčené na chvíli
..(Ještě)..
do ruky vějíř z peří,
z pavího,kdo nevěří?

..(Nechybí)..
Kabelky psaníčka
jsou samá perlička
..(Jejda)..
z kterého přišly moře
až na ples v Opeře?

..(Kam to?)..
Až na ples v Opeře…
né,jen u nás na dvoře
..(Ách jo)..
Tanečními krůčky
jdu z ručky do ručky
..(A sním si)..

To byl slavnostní ples
a neštěkl tam pes…
…co to tam na dvoře
od rána krákoře?

..(No jo)..
Já už vstávám...
*~~*~~*~~*~~*
Publikoval(a): Květka Š., 31.10.2018
Přečteno (219x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 19:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti