Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozhovor s mŕtvymi

Rozhovor s mŕtvymi

Rozhovor bez slov.
Hovor duší
kde odpoveď sa iba tuší
v mysli, vnemom, srdcom,
v porozumení zlom i vrúcnom.

Transcedento sa otvorí,
keď živý k mŕtvym hovorí
a opačne.

Keď mŕtvy hovoriť začne
počúvaj pozorne jeho slová.
Nech nie je pravda ľudská,
ale PRAVDA nová.

V nich nie je pravda ľudí.
Je v nich PRAVDA ktorá
i mŕtvych k životu budí.


Anna Vodičková
Publikoval(a): anna41, 31.10.2018
Přečteno (82x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Těkavý Vasil, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 00:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti