Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Je fajn, že se básní otáčíš za tím, co bylo.Lidi jsou nepoučitelní,historie se ráda opakuje, proto je dobrý nezapomenout... Báseň mi sedla :-)
15.6.2011 8:06 | littlewitch
Dobrý. Tomu říkám nadčasová nostalgie. Na to žes nezažil ani tu totalitu...
11.5.2011 19:39 | ZENITZERO666