Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Už hořela, když jsem si do ní lehala.

Už hořela, když jsem si do ní lehala.

Chci s tebou ležet na zemi

a poslouchat tátovy vinyly.

Ty staré rockové balady,

kterým ani jeden z nás nemůžeme rozumět.

Ty víš, jak těžce snáším tvoje nálady,

houpu se s tebou jak na rozbouřeném moři,

ležím v posteli, která dávno hoří,

a přesto mi únava nedovolí vstát.

Plameny šlehají do mé tváře,

olizují mlsně zbytek těla,

už jsem zapomněla, co všechno jsem ti říct chtěla.

Shořím v ní celá,

shoří všecko, cos měl rád.
Publikoval(a): Modrozelenýma očima, 28.10.2018
Přečteno (109x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, slunečnice69, Klarineb, Polux Troy, děda včela, gogol, Gaia., Mirastus, Lipová

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 19:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti