22:22
22:22
to číslo zas se změní
tak to má asi bejt
piju jen dobrý vína
žádnej blbej šmejd
půlnoc se blíží
a bude zase šero
pár lidí je tu online
vypouštěj klubko něhy
nemám už pití
a nemám už co jíst
půjdu krmit duši
budu si do rána
číst
tralalá
lalálalalá...
pokoj a sladký sny
na druhý straně
divoký odvěsny
Publikoval(a):
Michelle.Morrigan, 27.10.2018