Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Užovka

Užovka

děda včela Básně » Srandovní

Anotace: Jen tak … zdá se, po nedávné aféře, že se více množí?...

Dnes jsem potkal užovku
čekala tam na Žofku,
ta snad cestou zaspala,
nebo se zas koupala.

Potkala též žížalu
plazila se pomalu,
chtěla si s ní pokecat
a k svačině si jí dát.

Plazily se do dálek
snad tam bude komárek,
jeho maso dobře znají
to se zase dobře nají.

Plazily se k výmolu
chechtaly se pospolu,
ježek na ně také číhá
k večeři si jednu nechá.

Z toho plyne poučení,
nedat pozor dobré není,
můžem jak ta užovka
být potravou pro ježka.
Publikoval(a): děda včela, 26.10.2018
Přečteno (564x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Kytka62, Lipová, Mirastus, Klarineb, Gaia., Makaveli, gogol

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 15:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti