Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

drátem do voka

drátem do voka

už zas mám
za prdelí středu
a ty ji tam
máš taky
noc - prostor pro nevinnost
zapal si kubánskej doutník
a sni

už zas mám
za prdelí čtvrtek
lidský úsměvy
někdy jsou horší
než dostat
drátem do voka
keep pretending

a na nic jinýho
nezbejvá čas
ale jednou si sednu
a pošlu ti
dopis z Moravy
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 24.10.2018
Přečteno (50x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Těkavý Vasil, Gaia., Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti